Over Daniëlle Veerman

Mijn motto: Kan niet? Ik zeg liever, we gaan ervoor!

Mijn naam is Daniëlle Veerman. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen op de Gooilandweg te Huizen. Zelf ben ik opgegroeid in Maartensdijk en ben ik in Huizen komen wonen doordat ik mijn man hier heb leren kennen. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om tijd met de kinderen door te brengen maar niet geheel onbelangrijk ook zelf te ontspannen. Om zelf te ontspannen teken ik graag, maak ik een wandeling of zit ik lekker thuis een film of serie te kijken.

Wat kenmerkt mij persoonlijk?

HAVEN
Hulpvaardig, Ambitieus, Verantwoordelijk, Eerlijk en Nauwkeurig

 

Wat kan ik voor u doen?

Danielle Veerman vertelt over haar administratiekantoor en haarzelf

Educatie

In 2006 heb ik mijn opleiding Boekhoudkundig Medewerker afgerond. Al vanaf dat moment ben ik erg ambitieus en wilde ik heel graag werken en leren tegelijk. Hiermee kon ik het geleerde direct in de praktijk brengen. Daarbij leer je in de praktijk ook andere facetten waaronder bijvoorbeeld de omgang met klanten. Daarom heb ik mijn opleiding Administrateur, in het verlengde van mijn vorige opleiding op deze manier voortgezet. In 2007 heb ik ook deze opleiding afgerond.

Was het behalen van deze opleiding het plafond van mijn ambities? Nee, daarom ben ik in 2008 gestart met de deeltijd opleiding HBO Accountancy. Deze opleiding heb ik in 2016 met goed gevolg afgesloten. Zoals u kunt zien is de doorlooptijd veel langer dan gebruikelijk.  Dat alles komt doordat wij in deze periode ook 2 dochters hebben gekregen. De aandacht werd verlegd van de studie en werk naar mijn dochters. Heb ik daar spijt van? Helemaal niet. Dit geeft aan dat ik een echte doorzetter ben. Dat is gelijk één van mijn persoonlijke kenmerken waardoor ik graag voor u klaar sta.

Kennis, ervaring en samenwerking

Al bijna 15 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. Ik heb ervaring opgedaan op diverse gerenommeerde accountantskantoren maar ook op goed geautomatiseerde administratiekantoren.Naast het werken voor deze kantoren heb ik de laatste jaren ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als hoofd administratie / controller.  

Dit werkveld heeft geleid tot een brede ontwikkeling in kennis. Deze kennis wil ik gebruiken om uw organisatie verder te helpen. Dit kan bijvoorbeeld door het verder automatiseren van uw boekhouding of het onderhouden van goede contacten met de belastingdienst. Heb ik zelf alle kennis in huis? Nee, dat niet. Daarom ben ik een aantal samenwerkingen met externe vakspecialisten aangegaan. Dit zorgt ervoor dat ik u voor 100% vakkundig bij kan staan.

 

Overzicht Financiele dienstverlening