Onze Financiële Diensten

De juiste haven voor uw boekhouding? Ervaar de diensten bij Veerhaven Administratie.

U wilt uw financiële administratie, belastingzaken of personeelsadministratie uitbesteden? Of u bent als particulier op zoek naar iemand die u bij kan staan bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting? Dan bent u bij Veerhaven Administratie aan het juiste adres.  Ik kan voor u de volgende werkzaamheden uit handen nemen:

financiële diensten veerhaven administratie

Financiële administratie

Administratie

U wilt uw administratie laten inrichten of toch liever volledig uitbesteden? Geen enkel punt, ik neem u deze zorgen graag uit handen. Uw administratie wordt zo ingericht dat u in één opslag kunt zien hoe u er financieel voor staat. Hiermee bent u in staat om vroegtijdig trends te kunnen signaleren. Voor uw continuïteit is dat natuurlijk erg van belang. U kunt bij mij terecht als starter maar ook als u reeds een bestaande onderneming heeft.
 

BTW

Een ander onderdeel van de financiële administratie is het zorgdragen voor een juiste en tijdige aangifte omzetbelasting (BTW).  De volgende werkzaamheden zijn ook inbegrepen bij mijn dienstverlening:

  • De periodieke aangifte BTW
  • De periodieke aangifte ICP (indien van toepassing)
  • Indienen van suppletieaangiften

Voor advisering omtrent complexe vraagstukken aangaande de omzetbelasting werk ik samen met externe vakspecialisten.
 

Jaarrapportage

Voor een eenmanszaak en een VOF is het niet verplicht een jaarrekening op te stellen en te deponeren. Wel moet er een balans en winst- en verliesrekening worden opgesteld. Deze is nodig om het resultaat uit onderneming ten behoeve van de aangifte inkomstenbelasting vast te stellen. De opgestelde jaarrapportage is van eenzelfde kwaliteit als dat u een jaarrekening zou ontvangen. Indien van toepassing verzorg ik de deponering van de jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel.

De werkzaamheden voor de jaarrapportage zitten bij alle pakketten inbegrepen.

Bekijk de tarieven
 

Belastingzaken

Als particulier bent u ieder jaar belast met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Veel mensen zien hier tegenop, maar het moet toch gebeuren. Het doen van de aangifte inkomstenbelasting voor u en uw fiscale partner maakt onderdeel van alle pakketten en zit daarmee bij de prijs inbegrepen.

Bent u geen ondernemer en wilt u uw aangifte inkomstenbelasting toch door een professional laten verzorgen? Neem ook dan gerust contact met mij op.

Rechtspersonen zoals een BV zijn jaarlijks ook belast met de aangifte vennootschapsbelasting. Met deze aangifte wordt bij de Belastingdienst het behaalde resultaat aangegeven, waarover vennootschapsbelasting verschuldigd is. Voor complexe vraagstukken kan ik de hulp van een externe vakspecialist inschakelen.

Door de unieke samenwerking met een externe vakspecialist krijgt u afhankelijk van het gekozen pakket jaarlijks een fiscale review op uw aangiften. Met deze samenwerking borg ik een goede kwaliteit en voor u een zo gunstig mogelijke aangifte. Het inschakelen van een deskundige is inbegrepen in de pakketten.

Bekijk de tarieven

 

Salarisadministratie

Het voeren van een goede salarisadministratie is niet alleen complex maar ook tijdrovend. Mijn advies? Besteed daarom uw salarisadministratie uit. Vanzelfsprekend kunt u dit aan mij uitbesteden, maar hiervoor werk ik wel nauw samen met een externe vakspecialist. Zij verzorgen dan periodiek uw salarisadministratie en zorgen dan ook voor een uitdraai van de salarisstroken en de aangifte loonbelasting. Naast het verzorgen van de salarisadministratie biedt deze deskundige u ook adviesdiensten in onder andere het beoordelen van beloningen, ontslag en arbeidscontracten.

Bekijk de tarieven

 

Interim opdrachten    

Heeft u tijdelijk extra ondersteuning nodig voor de uitvoering van uw werkzaamheden? Of het nu gaat om extra handen bij het voeren van de financiële administratie of om extra handen op de salarisadministratie. U kunt mij ook voor langere tijd inhuren. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende functies:

  • Interim (financial) controller
  • Interim administrateur / boekhouder
  • Interim financieel medewerker
  • Interim (zelfstandig) assistent accountant

Bekijk de tarieven